Ankara IELTS Kurs Fiyatları

Ankara IELTS Kurs fiyatları ne kadar? Ankara IELTS Kursu ne kadar? Ankara’da IELTS Özel ders fiyatları ne kadar? Ankara IELTS Ders fiyatları ne kadar? IETS Kursu Ankara fiyat ne kadar?

Ankara’da IELTS kursu araştırması yapıyorsanız, hangi kursun ne kadar faydalı olacağı, hangi kursun ne kadar olduğu gibi sorular sormaya başlamışsınızdır. Tabi, işin ucunda birde hedeflediğiniz skor olduğu için, bu soruları sormanız gayet normal. Bu yazımızda, Ankara IELTS Kurs fiyatları ne kadar, nasıl olmalı ve neye göre tercih yapmalısınız bunları cevaplayacağız?

Ankara IELTS Kurs Fiyatları Nedir ?

IELTS Kurs fiyatları İngilizce seviyeniz, hedefiniz, süreniz ve eğitim tercihinize göre planlanır. Kısaca, İngilizce seviyeniz ne kadar düşük ise o kadar uzun bir eğitim almanız gerekir.

İngilizce Seviyesi ve Hedef

IELTS sınavına hazırlanıyorsanız, ilk başta İngilizce seviyenizi öğrenmeli ve hedefinize ulaşmak için be kadar zamana ihtiyacınız olduğunu belirlemeniz gerekir. Bu aşamada daha önce kaleme aldığımız “IELTS’e Kaç Ayda Hazırlanmalıyım?” yazımızı inceleyebilirsiniz.

Eğitim Tercihi ve Süre

İngilizce seviyenizi belirlediyseniz, bu durumda hedefinize ulaşmak için ihtiyacınız olan süreyi de bulabilirsiniz. Bu durumda, nasıl bir eğitim planlaması yapmanız gerektiği sorusu karşınıza çıkacaktır. Yani grup eğitimlerimi, özel dersler mi, ya da önce Genel İngilizcenizi mi geliştirmelisiniz?

Ankara IELTS Kurs Fiyatları

IELTS kurs fiyatları eğitim süresinde göre ve eğitim tercihinize göre değişiklik gösterir. IELTS Kursları, genelde İngilizce seviyenize ve IELTS sınav hedefinize göre düzenlenir. Kısaca eğitim alabileceğiniz IELTS Kursları ve aranan seviyeler şu şekildedir;

Genel İngilizce Kurslarıİngilizce seviyeniz B1 den düşük ise, öncelikle İngilizcenizi geliştirmelisiniz
Pre IELTS KurslarıB1 Seviyesi > Hedef 6.0
IELTS KurslarıB2 Seviyesi > Hedef 6.5
Pro IELTS KurslarıC1 Seviyesi > Hedef 7.0 ve üzeri

Belirtilen kursları, yüz yüze ve online olarak grup veya özel ders şeklinde alabilirsiniz. Ankara’daki IELTS kursu fiyatları grup derslerinde çok değişkenlik gösterir. Bunun sebebi de, katılımcı sayısı ve ders süresi ile alakalıdır. Örnek olarak grup dersleri, 6,000 TL 12,000 TL arasında değişmektedir.

Ankara IELTS özel ders fiyatları da, eğitmenin kalitesi ve ders sayısına göre değişiklik gösterir. Örnek verecek olursa, Ankara IELTS Özel ders fiyatları 150 TL ile 300 TL arasındadır. Tabi bazı kurumlarda, belirli bir ders sayısının üzerinde eğitim alındığı zaman %25 – %35 arası ek indirimlerde uygulanmaktadır.

Ankara’da IELTS kursu almayı düşünüyorsanız aşağıdaki linke tıklayarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Bir yanıt yazın