IDP IELTS Nedir? IDP IELTS Başvurusu Nasıl Yapılır?

IDP IELTS Nedir?

IDP’nin açılımı “International Development Program”dır ve Avustralya kökenli uluslar arası bir eğitim şirketidir. IDP aynı zamanda, British Council ve Cambridge Assesment English ile birlikte IELTS sınavlarını dünya çapında uygulayan kurumdur.

IDP Education Limited, aynı zamanda Avustralya, Yeni Zelenda, Amerika, İngiltere, İrlanda ve Kanada üniversitelerine öğrenci yerleştirmesi yapan bir danışmanlık şirketidir.

IDP, 1969 yılında, Australian Asian Universites’ Cooperation Scheme (AAUCS) olarak kurulmuştur. Daha sonrasında adını International Development Program (IDP) olarak değiştirmiştir. Ocak 2017’de, IDP, İngiltere Eğitim Listesi şirketi Hotcourses’u satın alarak bünyesine katmıştır. Kaynak: idp.com/global/

IDP IELTS Türkiye’de Var mı?

IDP 31 ülkede, 100’den fazla ofisi ve 550 eğitim danışmanı ile faaliyet göstermektedir. IDP’nin Türkiye ofisi de Harbiye Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Kahan Apt No:40 K:4 34367 Şişli/İstanbul adresinde faaliyet göstermektedir. IDP, University of cambridge ESOL Examinations ve British Council ile IELTS sınavında partnerdir. IELTS sınavına 2018 yılında 3 milyondan daha fazla aday katılmıştır. IELTS sınavı, dünya genelinde hükümetler tarafından göçmenlik başvurularını değerlendirmede, üniversitelerin kabul şartlarında ve kurumların profesyonel işe alımlarında kabul gören bir İngilizce yeterlilik sınavıdır.

IDP IELTS Sınav Başvurusu Nasıl Yapılır?

DP IELTS sınav başvurusu internet üzerinden veya IDP IELTS’i ziyaret ederek yapılabilir. IELTS sınav başvurusu hakkında detaylı bilgilere IELTS sınavına nasıl başvururum linkinden ulaşabilirsiniz.

Yardımamı İhtiyacın Var?
Yardımamı İhtiyacın Var?

IDP IELTS Authorized Referral Partner Ne Demek?

IDP IELTS, Türkiye’de üst düzey kaliteli kurumlar ile işbirliği yapar. Bu kurumlara ayrı bir yetki vererek IELTS sınav başvurusu yapma hakkından, IELTS eğitim materyallerine, sınav formatı hakkındaki son değişikliklerden IELTS eğitmenlerinin güncelleme eğitimlerine kadar çok farklı alanda destek sunar. Eduvio’nun ielts kursu web sitesi ve markası, IDP IELTS Authorized Referral Partner olmaya hak kazanmış çok az kurumdan biridir. IELTS sınavına hazırlanırken sizde bu avantajlardan faydalanmak isterseniz Uzman IELTS danışmanlarımıza danışabilirsiniz.

idp ielts
IDP IELTS Nedir?

Faydalı mı?

Eğer “IDP IELTS Nedir?” hakkındaki makalemizi faydalı bulduysanız, diğer makalelerimizde ilginizi çekebilir;

Bir yanıt yazın