British Council’dan Deneme Sınavı Hediye

British Council’dan Deneme Sınavı Hediye!. British Council’dan yapılan açıklamaya göre, 01 Aralık 2021 ile 28 Şubat 2022 tarihleri arasında IELTS Sınavına kayıt olan ilk 80 kişiye IELTS Deneme Sınavı Hediye.

British Council tarafından hediye edilen IELTS Deneme sınavı aslında 45,95 USD değerindeki IELTS Progress Check Test’tir.

IELTS Progress Check Test Nedir ?

IELTS Progress Check, resmi IELTS değerlendirmenleri tarafından değerlendirilen ve puanlandırılan resmi, bilgisayarlı IELTS deneme sınavıdır.

Her IELTS Progress Check raporu, sınavın her bölümüyle ilgili resmi geri bildirimlerle birlikte bir band skoru içerir. Bu, gerçek sınavınız için daha iyi hazırlanmanıza yardımcı olacak bir deneme sınavıdır.

Sınavınızı yalnızca dört bölümün hepsini tamamladıktan sonra değerlendirme için gönderebilirsiniz. Sınavı tamamladıktan sonraki beş gün içinde IELTS Progress Check raporunuz tarafınıza iletilir.

IELTS Progress Check’i Tamamlamak İçin Ne Kadar Zaman Harcamalıyım ?

  • Dinleme bölümünde 30 dakika (puanınızın% 25’i)
  • Okuma bölümünde 60 dakika (puanınızın% 25’i)
  • Yazma bölümünde 60 dakika (puanınızın% 25’i)
  • Konuşma bölümünde 11-14 dakika (puanınızın% 25’i) harcamanızı öneririz.

British Council’dan Deneme Sınavı Sonuçlarımı Ne Zaman Alacağım ?

Ortalama band skorunuz  ve değerlendirici geri bildiriminiz dahil olmak üzere IELTS Progress Check raporunuz sınavı tamamladıktan sonraki beş gün içinde hazır olacaktır. Raporunuza e-postanıza gelecek olan bağlantıyla ulaşabilirsiniz. Raporunuza IELTS Progress Check sitesi aracılığıyla erişmek için ‘Account’ sekmesine gidin ve sınavınızı seçin. Sonucunuz hazır olduğunda bu bölümde görebilirsiniz.

IELTS Progress Test’i ücretsiz edinmek için;

31 Mart 2022’ye kadar gerçekleşecek herhangi bir IELTS testine, 1 Aralık 2021 ile 28 Şubat 2022 tarihleri arasında kayıt olun ve sizi arayalım.

Bizden, içinde ‘IELTS Progress Check’i Kupon Kodu ile Kullanma Kılavuzu ve Teknik İpuçları’ belgesi ile özel kupon kodunuzun olduğu bir e-posta alacaksınız ve forma yazmış olduğunuz iletişim numarası üzerinden sizi arayacağız.

Bize gelip kayıt yaptırın ve 45,95 USD değerindeki IELTS Progress Check deneme sınavını ücretsiz kazanın!

Bu fırsat, IELTS Kursu ile IELTS testine girecek ilk 80 katılımcı için geçerlidir. Detaylı bilgilere British Council web sitesinden ulaşabilirsiniz. Detaylar için tıklayınız.

Bir yanıt yazın